Despre Noi

S.C. PANIMON S.A. ONEŞTI reprezinta astazi unul din cei mai importanti producatori din domeniul morarit – panificatie din judetul Bacau.

Beneficiind de o experienta de peste 40 ani, SC PANIMON Onesti ofera clientilor si consumatorilor o bogata gama sortimentala din categoria produselor de morarit, panificatie, patiserie si cofetarie. Principala prioritate a companiei este satisfacerea cerintelor consumatorilor, oferindu-le produse competitive  din punct de vedere calitativ.

SC PANIMON si-a adaptat permanent oferta la piata, fiind pregatita sa faca fata celor mai exigente standarde.
Având o politică clară, anticipativă, conducerea societăţii a reuşit să imprime activităţii un caracter dinamic şi eficient, abilitatea coordonarii resurselor umane, materiale şi financiare fiind probată de evoluţia pozitivă a principalilor indicatori economico-financiari.

Activitatea manageriala a S.C. PANIMON S.A. este sprijinita pe cei patru piloni fundamentali ai marketingului: produs, pret, plasament si promovare. Politica de promovare a firmei reuneste intr-o viziune unitara cele patru elemente ce au drept finalitate atingerea obiectivelor propuse la nivelul conducerii firmei. In conditiile actuale in care actioneaza agentii economici din tara noastra, cand concurenta cu produsele si serviciile provenite din exterior , ca si cea  dintre bunurile indigene se manifesta cu intensitate , integrarea si subordonarea activitatii firmei noilor orientari de marketing se impun cu necesitatea.

Evolutia pietei produselor de morarit si panificatie pe care S.C. PANIMON S.A. actioneaza, urmareste toate modificarile intervenite la nivelul mecanismelor economiei de piata, conjunctura in care se afla economia in aceste momente, impunand din partea firmei alinierea politicii ei la cerintele pietei.
Aria pietei de desfacere se intinde pe intreg teritoriul tarii pentru produsele de morarit si produsele zaharoase, pentru celelalte produse piata de desfacere fiind preponderent locala. Astfel, desfacerea produselor de panificatie, patiserie si cofetarie se realizeaza prin intermediul retelei proprii de magazine, situate in Onesti, Tg.Ocna si Slanic Moldova.

Moara de Aur este brandul sub care compania PANIMON isi promoveaza intreaga gama de produse. Acestea sunt promovate intens prin campanii de reclama difuzate pe principalele suporturi de comunicare. De asemenea, pentru a oferi avantaje in plus distribuitorilor si comeciantilor produsele sunt sustinute prin materiale promotionale la punctele de vanzare, publicitate outdoor, concursuri, samplinguri si oferte promotionale.
Adaptarea la fizionomia si potentialul pietei a produselor proprii constituie una din preocuparile majore ale conducerii intreprinderii, care a reusit sa imprime activitatii un caracter dinamic si eficient.

Faptul că acum suntem unul dintre cei mai importanţi producători din domeniul industriei de morărit şi panificaţie din România nu ne limitează, dimpotrivă ne stimulează dorinţa de a ne autodepăşi.

Planurile pe urmatorii ani includ  investitii in dezvoltarea gamei de  produse si activitati atat pentru consumatorii obisnuiti cat si pentru cei cu nevoi speciale : produse pentru diabetici (painea hipoglucidica), pentru regimuri hiposodice (painea fara sare), produse fara gluten (produse care se adreseaza consumatorilor cu intoleranta la gluten).
Panimon Onesti este o companie care valorifica traditia si performantele specialistilor sai in intreaga sa activitate.