Unitati de productie

  • Sectia de morarit – retehnologizarea morii  de grau din Onesti cu echipamente Bühler a dus la obtinerea parametrilor calitativi superiori pentru produsele de morarit. Moara este complet automatizata, cu vizualizarea computerizata a intregului proces tehnologic, avand totodata un randament sporit si posibilitatea de obtinere a mai multor tipuri de faina cu indici calitativi ridicati. Moara este prevazuta cu un laborator de analize, dotat cu aparate de ultima generatie in care lucreaza personal cu inalta calificare si experienta in domeniu.In cadrul laboratorului se fac determinarile indicilor calitativi ai graului precum si al fainurilor;
  • Sectia de panificatie – la cele doua unitati de productie din Onesti se adauga fabrica de paine din localitatea  Tg.Ocna. Gama sortimentala de panificatie cuprinde peste 50 de produse iar cele mai apreciate de consumatorii locali sunt painea alba, painea cu cartofi, painea hipoglucidica, bagheta, painea intermediara, painea  impletita si cozonacul traditional;
  • Patiseria Onesti – mereu alaturi de consumatori, de traditiile populare, sectia de patiserie vine in intampinarea celor mai diversificate solicitari oferind strudele, pateuri, croissant  dar si produse specifice sarbatorilor de Paste , de Craciun, de Inaltare precum produse de post sau cozonac si pasca;
  • Laboratorul Onesti - specializat in productia de fursecuri si produse de cofetarie: in cadrul unitatii de productie se produc delicioasele fursecuri si saleuri marca Moara de Aur. Produsele se comercializeaza atat pe plan local cat si national, fiind ideale pentru consumul casnic si colectiv. Cele mai solicitate produse de cofetarie sunt: eclerele, bezelele, cornetele cu crema de vanilie, prajiturile “Amandina”, “Diplomat”, “Mozaic”, “Melody”, tortul cu ciocolata si tortul Diplomat