Cupa Brutarului la ediţia a II-a

Cu ocazia Zilei Mondiale a Pâinii, în cadrul societăţii Panimon din Oneşti s-a desfăşurat vineri, 14 octombrie 2011, cea de-a doua ediţie a concursului “Cupa brutarului”. Evenimentul a fost dedicat în primul rând brutarilor şi cofetarilor, care au avut oportunitatea de a-şi măsura talentul, dar a avut şi o latură caritabilă, alăturându-se astfel susţinătorilor campaniei Donează Pâine.

Prin organizarea celei de-a doua ediţii a competiţiei, organizatorii şi-au propus să permanentizeze acest eveniment în cadrul societăţii, în încercarea de a promova meseria de brutar, de ridica nivelului calitativ al produselor de panificaţie, dar şi de a scoate în evidenţă talentul artistic şi creativitatea specialiştilor.

(mai mult…)

Ziua Mondiala a Painii vine cu premii

Cu Panimon e simplu sa castigi!!!

Painea, un aliment esential, este sarbatorita pe 16 octombrie anual in aproape 30 de tari.

Cu aceasta ocazie, Panimon si-a exprimat inca o data recunostinta fata de clientii fideli premiindu-i in cadrul concursului “ Ziua Mondiala A Painii”.

Lista Castigatori concurs

Panimon si-a premiat brutarii de Ziua Mondialã a Pâinii

Angajatii societãtii Panimon din Onesti au avut ocazia de a-si etala talentele de brutari si cofetari în cadrul evenimentului „Cupa Brutarilor”, organizat în cadrul societãtii, cu scopul de a promova imaginea acestor meserii. La sectiunea Brutãrie concurentii s-au întrecut în fabricarea unor sortimente precum pâinea albã, neagrã, secuiascã, pâinea PAVE (mai mult…)